NOSALTRES

CLIMENT PERFILS I FERRALLATS, S.L.U. és una empresa de caràcter familiar, que va néixer l’any 1962 en la ciutat de Terrassa (Barcelona), sota la denominació social del seu fundador Sr. Climent Salarich.

Amb l’iniciativa, la dedicació i la perspicàcia persistent, al llarg dels anys, l’empresa ha seguit un camí de constant evolució. En aquest recorregut, no només hem optimitzat la producció i millorat la qualitat del servei al client, sinó que també hem optat per noves tècniques de treball i maquinària.

MÉS DE 50 ANYS AL SERVEI DEL CLIENT

Som una empresa dedicada a la elaboració, venda i  distribució, al major i al detall de productes siderúrgics  tant per als professionals del metall, la construcció i  reformes com per a particulars. Posem a la vostra disposició un ampli ventall de serveis que inclouen assessorament tècnic especialitzat i subministrament de materials de ferro, ja sigui en llargs comercials, tallats a mida , mecanitzats , soldats…

La nostra missió és proporcionar una àmplia gamma de solucions adaptades a les necessitats específiques de cada client, per garantir la seva satisfacció i èxit en els seus projectes.

Des dels nostres inicis, a Climent Perfils i Ferrallats hem apostat fermament per la qualitat dels  productes, per això el nostre centre de producció de Terrassa disposa de la certificació de qualitat de l’«Associació Espanyola de Normalització i Certificació», AENOR des de l’any 2013.”

Demana pressupost sense compromís!

Si tens qualsevol dubte, demana’ns pressupost i t’oferirem la millor solució possible.