Serveis

A CLIMENT PERFILS I FERRALLATS resolem totes les fases del projecte. Des del disseny de peces fins al tall i posterior transport a l’obra.

Oficina tècnica

La nostra Oficina Tècnica representa el nucli de la nostra excel·lència, on fusionem la precisió de l’enginyeria amb les darreres tecnologies de programari per oferir un servei de disseny de peces excepcional.

Som especialistes en la interpretació detallada de plànols i en l’especejament posterior (despiece), assegurant que cada element del teu projecte sigui concebut i documentat.

 • Disseny de Peces: El nostre equip d’enginyers utilitza la seva experiència i coneixements per crear dissenys de peces que compleixin els estàndards més alts de qualitat i funcionalitat.
 • Interpretació de Plànols: Analitzem cada plànol, entenent-ne els detalls i els requisits específics per garantir una implementació precisa en el procés de disseny.
 • Especejament (Despeçament): Desenvolupem un especejament detallat per a cada peça dissenyada, facilitant la producció i muntatge, i assegurant una integració en el teu projecte. 
 • Tecnologia Avançada: Implementem programari d’alta tecnologia que ens permet abordar els desafiaments de disseny amb eficiència i precisió, assegurant resultats d’alta qualitat.
 • Enfocament Personalitzat: Cada projecte és únic, i adaptem els nostres serveis a les teves necessitats específiques, garantint solucions personalitzades i satisfactòries. 
 • Compromís amb la Qualitat: Ens esforcem per mantenir els estàndards de qualitat en cada fase del procés, des de la concepció del disseny fins a l’especejament final.

Soldadura homolgada

Realitzem una soldadura homologada que reflexa el nostre compromís amb la qualitat i la seguretat. En tot moment, seguim els processos de soldadura aprovats per l’Institut Tècnic Català de la Soldadura, sotmetent-nos a auditories mensuals que verifiquen la conformitat amb els estàndards. 

 • Processos Certificats: Implementem processos de soldadura  certificats per assegurar la consistència i la integritat necessaria.
 • Auditories Mensuals: La nostra pràctica de ser auditats mensualment garanteix una supervisió regular i confirma la continuïtat dels nostres estàndards de qualitat i seguretat.
 • Compromís amb la Seguretat: La seguretat és la nostra prioritat. La soldadura homologada és una garantia de confiança en tots els nostres projectes.

Tall a mida i perforació de bigues

Oferim un servei de tall a mida i perforació de Perfils Estructurals i Comercials. Posem a la teva disposició serres especialitzades que permeten el tall precís de perfils. Oferim la flexibilitat de fer talls a mida, amb l’opció de fer talls a graus o foradar segons les especificacions del plànol i les necessitats específiques de cada client.

 • Tall a mida: Assegurem un tall precís ia mida de perfils estructurals i comercials, adaptant-nos a les dimensions exactes requerides pel seu projecte.
 • Tall a Graus: Si el teu projecte demana talls específics en angles determinats, comptem amb la capacitat de realitzar talls precisos segons les especificacions del plànol.
 • Perforació: Oferim serveis de perforació per adaptar-nos als teus requisits. Ja sigui per a forats específics o per complir amb les necessitats particulars del teu projecte, ens ajustem a cada detall.

Tall a mida i doblegat de corrugat

Oferim un servei de tall a mida i doblega de corrugat, ens especialitzem en la producció i elaboració de ferralla, que inclou estreps, “zunchos”, barres elaborades i armadures. 

Ens comprometem a complir les especificacions del plànol i les necessitats específiques de cada client, oferint solucions personalitzades per garantir la màxima eficiència i precisió en el seu projecte.

 • Producció de Ferralla: Fabriquem ferralla amb atenció a cada detall, assegurant la qualitat i la conformitat amb les especificacions del plànol.
 • Elaboració Personalitzada: Adaptem la ferralla a les necessitats específiques del teu projecte, oferint opcions personalitzades per a estreps, “zunchos”, barres elaborades i armadures.
 • Compliment amb Plànols: El nostre compromís és seguir fidelment les indicacions del pla, garantint la coherència i la cohesió en l’elaboració de la ferralla.

Transport en camió-grúa

Oferim servei de transport amb Camió-Grúa i brindem la flexibilitat que el teu projecte requereix.       Tens l’opció de recollir la teva comanda al nostre centre o, si ho prefereixes, t’ho portem directament a les instal·lacions utilitzant el vehicle adequat. 

Ens comprometem a fer el lliurament en el menor temps possible, perquè puguis comptar amb els teus productes quan els necessitis i adaptem les nostres opcions de lliurament segons les teves preferències, brindant-te la flexibilitat necessària per optimitzar la teva logística.

 • Recollida al Centre: Si prefereixes recollir la teva comanda personalment, pots a venir al nostre centre a l’hora d’entrega pactada prèviament. 
 • Transport amb camió-grúa: Per a més comoditat, oferim l’opció de lliurar-te directament la  comanda a les teves instal·lacions. Comptem amb un camió-grua adequat per garantir un transport segur i eficient.